Cumparaturi de Craciun. Cu poze de la eveniment!

Mie imi place razboiu’ hipermarketurilor. Fiecare cu cate un slogan asa subliminalo-psihedelic gen „Numai preturi mici”, „Hipermarketul preturilor hipermici”, „Facem K.O. preturile”. Frate, se gandeste cineva sa se diferentieze aici!?! Sa nu mai vorbim de nevoile consumatorului. Omu ala care vine acolo si sta la coada. De fapt poate asta e si problema. Coada aia imensa.

Cred ca ar fi o idee tare ca plasmele alea din fata cozilor de la casele de marcat sa nu mai mearga toata ziua pe fashion tv si camera de ras (desi asta nu e rea, da’ as prefera sa vad niste Tom si Jerry). Ar putea sa introduca si un joc. Ce altceva poti sa joci intr-un hipermarket, decat Pretul Corect. Ar fi fun. Pe marginea benzii unde iti pui cumparaturile ai o tastatura cu numere. Pe plasmele de sus apar produsele. Cei care stau la coada introduc preturile.  Cel mai apropiat, castiga. Nu stiu ce castiga. Nici nu cred ca trebuie neaparat sa castige ceva. In fine, se trece la clientul urmator iar fiecare trece la tastatura urmatoare. Poti sa scoti in evidenta niste oferte acolo, sa faci oamenii mai constienti de preturile din magazin, sa complici treaba intr-un mod creativ.

O alta idee care mi-a placut e una care m-a facut sa ma gandesc mai bine la ceea ce am scris in post-ul asta, si anume ca cineva o sa faca bani de pe urma blogului astuia candva. Numai ca nu cred ca o sa fiu eu ala. Ma gandeam la un site de poze de genu’ alora pe care te gasesti daca ai fost pe la vreun eveniment si  te-a pozat pozaru ala profesionist. Doar ca pe site-u nostru ar aparea poze de la petreceri de acasa, home-made dar facute intr-un mod la fel de profesionist si exact pe aceleasi tripuri. O petrecere in apartament trebuie sa fie tratata la fel de bine ca si evenimentele din super cluburi de fitze. Poze gen fashion sau poze care surprind „multimea aclamand dj-ul” (din sufragerie). Poti sa le categorisesti dupa tipuri de petreceri (apartament, vila, camera de camin, dormitor). Poti sa dai note petrecerilor de la „Lame” la „Cand e urmatoarea ca sa stiu cand ma epilez”. Poti sa te uiti la coltul pozelor Hot&Kinky sau Eww/Weird. Cred ca mai merge dezvoltat conceptu’. Toata faza e sa fie poze facute profesionist, de un profesionist si apoi categorisite si comentate de niste oameni funny si creativi.

Astia funny si creativi parca erati voi. Sa va vad in comment-uri si dezvoltari! Brainsex!

(sursa pozei, inainte de modificarea copilareasca in paint –  ro.tilllate.com)

5 comentarii (+add yours?)

  1. Antheus
    dec. 27, 2009 @ 21:02:56

    Da man…sa castigi reduceri de 99.99%..:)):))…faza q pozele depinde..k unele site-uri le considera COCA&PITZI si deh..dup-aia se ofuscheaza romanu’ de rand..:))

    Răspunde

  2. Andrei
    ian. 13, 2010 @ 03:15:40

    Nu-i rău. Să faci un site cu poze de la bairamu din sufragerie, party-ul din dubă sau cheful din camera de motel. Chiar, facem un review la moteluri? Avem moteluri în ţara asta? Ca să ştiu exact unde mă duc cu fata acum că bagă taxa pe sexul premarital. Nu e aşa rău cum pare, fraţi români şi surori mondiale. Think about it. Harder. Acum totul e oficial, se termină cu prostiile, direct când combini trebuie să discuţi despre taxă, oropsirea e de ambele părţi. Deci rezultatul va fi şi mai mult sex pentru că acum e ilegal! ATÂÂÂÂT! Şi când o să pună taxa pe hamburgăr o să vă chem la o şaorma de apartament. Veniţi măcar cu lipii şi ce sos mai vreţi. Se găsesc la GIGAmarket-uri. Aveţi grijă la ce preţ tastaţi stând la coadă, poate câştigaţi şi o hubabuba pentru mine sau un cupon la Pur.

    Răspunde

    • brainonbrain
      ian. 13, 2010 @ 03:49:14

      de oameni ca tine are nevoie tara si blogu’ asta. stai pe aproape. o sa gasim in curand utilizari foarte variate pentru apartamentul tau. castiguri de ambele parti! 😀

      Răspunde

      • Andrei
        ian. 14, 2010 @ 11:56:59

        Eu stau pe-aproape dar mă tem că faza cu apartamentul pică. Cel puţin pentru o vreme…aseară au venit nişte paţani la mine, prieteni din raion de la Bălţi, cu un Ford Transit plin. Au adus nişte canistre de benzină, diferite cutii cu furtune şi sticlărie, două butelii, găleţi, un bax de pungi şi nişte saci mari de plastic cu nişte frunze ce păreau verzi, deşi e iarnă. Nu ştiu care-i treaba dar mie mi-au zis că 3 din ei sunt studenţi la farmacie în sesiune…

  3. kEvIN
    apr. 14, 2011 @ 13:13:54

    Ce le-ar mai trebui astora de la „GIGAmarket-uri” ar fi o lista de cumparaturi online. Cat de greu poate fi ? Omu intra pe site, nu mai consuma benzina pana acolo, daca nu ai nush ce produs vrea el.
    Cine stie, facand lista aia, poate cei de la market, pt o taxa mica, ti-ar aduce plasa aia eco plina cu produsele pe care le doresti acasa. Si ar fi bine sa fie anumite intervale la care sa vina, pt a primi mai multe comenzi, ca doar na!..nu bati masina aia de 5 ori intr-o ora. Oricum, la coada pierdeai cel putin intervalul asta.. Bine…o sa fie mai nasol cu farsele. Dar, rezolvam si asta.

    Răspunde

Lasă un comentariu